Vliegen - Reisverslag uit Pharping, Nepal van Anita Boer - WaarBenJij.nu Vliegen - Reisverslag uit Pharping, Nepal van Anita Boer - WaarBenJij.nu

Vliegen

Door: Anita

Blijf op de hoogte en volg Anita

16 April 2006 | Nepal, Pharping

Hey lieve mensen,

Even een kort berichtje over de laatste ontwikkelingen.
Ik had al verteld dat het hier erg onrustig is en het wordt alleen maar erger en erger. We hebben gehoord dat misschien alle vluchten gecancelt worden, de taxi's en bussen durven (mogen) niet te rijden. We zouden woensdag richting Boudha vertrekken omdat we donderdag heel vroeg vliegen. Helaas rijden er geen bussen en taxi's dus is het een probleem om hier weg te komen (met AL onze spullen). Woensdag voorspellen ze een hele grote demonstratie en daar moeten we dus voor zijn. De kans is er dus dat we hier dinsdag al weg moeten. Ook moeten we hopen dat de vluchten gaan.

Vandaag werd ik verrast met een berichtje van Fianne en Jan-Jaap die onze vliegtickets wouden bevestigen ergens maar die mensen beweerden dat onze vlucht niet bestaat... Fianne en J-J gaan nu lopend naar het hoofdkantoor (er gaan geen taxi's en bussen) dus we horen straks meer. Ik hoop maar dat het allemaal goed gaat... Eerder weggaan is helemaal niks omdat we heeeel graag de toneelstukken willen meemaken (dat hangt namelijk ook nog ivm wanneer we hier weg moeten). Maar later weggaan is ook niks, die onzekerheid sloopt op dit moment wel aan me...

Straks komt ons hoofd me beoordelen in de klas. Ik geef social studies in class 4.
Vanavond gaan we koken bij een vriendin, hopelijk wordt ut wat want de groente is allemaal verrot bijna. De levering is natuurlijk stop gezet.

Nou lieve mensen, ik hou jullie op de hoogte en ga er vanuit dat ik jullie vrijdag allemaal weer gezond en wel aan de tureluur zie!

Heel veel liefs, Anita

• 16 April 2006 - 08:56

Martine:

HeeY,, Vind j t jammer dat j al bijna weer naar 0ns eigen land gaat :) ? ,, Goh wat raar dat dat nu net weer m0e tgebeuren nu jij naar huis gaat :|
    ××× mY

• 16 April 2006 - 10:18

Theo & Elles:

Haaai Anita!

Ten eerste: een vrolijk pasen! :) Ga je nog paaseieren schilderen met de lama's? Dat zouden ze vast wel een belevenis vinden. Hahaha. Hopelijk gaat het allemaal lukken met de vlucht!!! Laat maar snel weten. Nu moet ik (Elles) gaan want we gaan paasontbijtje maken. Theo is al druk in de weer, anders een beetje zielig voor hem he? Hihi. Nouw.... -xxx- en liefs,
    ons.

• 16 April 2006 - 10:35

Henk En Hermien:

Hallo Anita,
    Wat een gedoe, daar is ook altijd wat maak je niet teveel zorgen het komt altijd goed Geniet nog maar even van je lessen.Verder alles goed .
    vanavond komen je ouders bij ons eten.
    Een knuffel van Hermien en Henk.

• 17 April 2006 - 06:18

De Buletjes:

Lieve Anita, nog een fijne pasen we gaan zo met je vader en moeder naar zandvoort. Het is heel mooi weer hier, dus lekker uitwaaien op het strand, Senna mag met ons mee, het aftellen voor jou kan beginnen, want ht is bijna donderdag.
    Hele lieve groetjes en xxx-jes de buletjes

• 17 April 2006 - 15:49

Yasmin:

hallo anita wat fijn dat je eindelijk weer bijna terug komt ik zie je vrijdag groetjes van yasmin

• 17 April 2006 - 16:09

De Striekertjes:

Wat spannend allemaal, we leven met je mee. Hou je taai, pas goed op jezelf!!XXX ons

• 18 April 2006 - 15:26

Ilona:

He meis,
    Laatste daagjes zijn aangebroken hè? Heb net op de site van Janjaap en Fianne gekeken. 2 dagen later thuis? Ik neem aan dat je met hun vliegt? Jeetje dat is toch wel omschakelen of niet? Denk je dat je donderdag/vrijdag thuis bent, wordt dat opeens zaterdag! Nou ja meis, geniet er dan toch nog maar even van met die extra twee daagjes! (Die kunnen er ook nog wel bij;))
    Hoe is het nu verder in Nepal? Zag gisteren op het nieuws dat het in Kathmandu behoorlijk 'roerig' was. Doe je wel voorzichtig?
    Enne, hoe is je beoordeling?
    Ik hoop dat je vandaag bij de toneelstukken kunt zijn! Veel plezier in ieder geval!
    Tot snel!
    Liefs...

• 18 April 2006 - 17:42

Marleen:

Hier EINDELIJK weer us een berichtje van mij.. (sorry!!) Maar wou toch ff laten weten dat ik wel aan je denk hoor, ik hou teletext goed in de gaten ivm Kathmandu (ofzoiets ;o) ) Wat een gedoe allemaal!! Ben benieuwd wat je allemaal hebt te vertellen!! Hopelijk kun je me dat snel vertellen en komt het allemaal goed met de vluchten, pas goed op jezelf / take care!! Tot snel in de city of Geallemuun :D

Veel liefs en xXx Marleen