Aangekomen - Reisverslag uit Kathmandu, Nepal van Anita Boer - WaarBenJij.nu Aangekomen - Reisverslag uit Kathmandu, Nepal van Anita Boer - WaarBenJij.nu

Aangekomen

Door: Anita

Blijf op de hoogte en volg Anita

22 Januari 2006 | Nepal, Kathmandu

Hey hallo!
Ik wou jullie even snel laten weten dat ik, na heel veel vertraging en een overnachting ben aan gekomen! We gaan zo naar ons verblijf en ik hoop dat ik daar meer kan mailen.
Voor nu --> ik ben veilig!
Veel liefs, mij

• 22 Januari 2006 - 10:01

Jolanda Van Keulen:

Ik ben blij dat je veilig aangekomen bent. Nu nog naar je verblijfplaats maar dat komt ook vast allemaal goed. Hopelijk kunnen wij allemaal snel je verhalen lezen!
    Groetjes uit Kampen

• 22 Januari 2006 - 10:43

Bernine:

Hee lief...
    Jeetje ik had het gehoord van de vertraging enzow...=S!Naja gelukkig ben je er nu =)!!Heel veel plezier en we mailen etc...=)!!!
    dikke kus (L)

• 22 Januari 2006 - 11:03

De Striekertjes:

hoi meisie,
    GELUKKIG!!!! we hebben gisteren de hele dag met je meegevlogen hoor. we hopen gauw weer wat van je te lezen, groetjes aan je reisgenoten en GENIET ERVAN!!! Liefs ons.

• 22 Januari 2006 - 12:15

Fam. Hulleman:

Fijn om te weten dat je veilig bent aangekomen,, liefs 0ns hiier uiit de r0eb0l ,,Xxx

• 22 Januari 2006 - 12:20

Aletta:

Heej Aniita
    fijn dat je bent aangekomen en natuurlijk dat je veilig bent
    jammer van de vertraging.
    Ga nu maar snel van de Himalaya en van het land genieten ik zal je niet langer ophouden,,

Veel Liefs Aletta