Namaste - Reisverslag uit Pharping, Nepal van Anita Boer - WaarBenJij.nu Namaste - Reisverslag uit Pharping, Nepal van Anita Boer - WaarBenJij.nu

Namaste

Door: Anita

Blijf op de hoogte en volg Anita

22 Januari 2006 | Nepal, Pharping

Heeey lieve mensen,

Net een ongelofelijk lang verhaal getypt maar toen liep dit k*t ding vast, sorry maar het gaat zooo sloom en dan ook nog eens een mega verhaal weg.

De vlucht is goed gegaan, wel ontzettend lang en vermoeiend; veel dingen gingen mis maar we zijn er. Eerst in Amsterdam een uur vertraging na een emotioneel afscheid en dus de aansluiting in Londen gemist. Maar dat was achteraf niet erg want we kregen een overnachting in een mega luxe hotel, ontbijt en diner en taxi en bus kosten --> alles gratis. We werden uit het vliegtuig al opgewacht en alles werd en was voor ons geregeld.
Eenmaal in Londen moesten we enorm lang wachten voor het inchecken maar ook dat is gelukt. Toen 7 uur vliegen en toen kwamen we aan in Abu Dhabi. Dikke vertraging wat betekende dat we moesten wachten van 22.00 - 05.30... Jaja heel lang maar wat potjes hartjagen en pesten helpen je der door heen.

Eenmaal in Kathamdu wist ik niet wat me overkwam; wat een chaos maar wat zijn we welkom! Wat een verkeer, wat een mensen, wat een zwerfkinderen... Zoveel foto's, filmpjes en boeken gezien maar jeetje... dit is zoooo anders. Waar ben ik?! Dat is het enige waar ik aan dacht...

Klooster is erg leuk! Groter dan ik had verwacht. WC en douche TE ranzig maar dat gaat vast wennen. De glorix doekjes zijn de koffer al uit mams! Mijn kennismaking met de thee hier was minder plezierig... Wat een ranzig spul! Heldhaftig als ik ben heb ik toch een poging gedaan. Bij elke slok kreeg ik braak neigigen en heb de moed opgegeven. De thee wordt namelijk gemaakt van gekookte melk i.p.v. gekookt water.

Ik heb nog geen kamer, die krijg ik zo en dan duik ik gelijk mijn (keiharde) bed in haha.

Ik moet nu weer stoppen, mail snel weer.

Veel liefs, Anita

• 22 Januari 2006 - 13:12

Hilke:

Heej meis..
    Gelukkig dat je na die lange reis eindelijk bent aangekomen. Tzal vast heel anders zijn dan bij ons. Vooral jij zal moeten wenne, omdat je altijd zo precies bent ;) Ik hoop dat je het daar na de zin krijgt en dat alles goed mag verlopen. Veel plezier en maak de kinderen daar maar gelukkig met al je bagage :P.. Ik zal vaak op je site kijken en er een berichtje achterlaten. Succes met alles!
    Veel lievs (K) Hilke
    P.s. denk wel aan je hoor ;)

• 22 Januari 2006 - 14:20

Martiine:

HeeJ Meiid ,, Jammer van de vertragiing .. maar khOop dat Je het Verder heel leuk hebt daarr,, Maak diie kinderen daar maar gelukkiig :) .. Mt al de spullen die je hebt gekregen ,, Dikke kUs Martiine ,, MiisJ & denk aan J ,, (K)

• 09 Juni 2006 - 10:00

Aletta:

22 Jan 2006 13:56 uur
    Leuk man jammer van de vertraging,, we zijn weer op de hoogte bedankt..
    Ik wens je veel plezier en ik hoop dat je ook nog een beetje plezier van de glorix doekjes kan hebben (haha) Veel succes en bedankt voor de info

• 09 Juni 2006 - 10:00

Martine:

22 Jan 2006 14:03 uur
    Heej meiid ,, Jammer van de vertragiing meiid ,, maar daar k0m je denk ik 00k wel weer 0verheen ,, Ghehe ,, n0u veel pleziier daaar ,, en succes met de kinderen .. dOegdOeg houfj

De Striekertjes:

22 Jan 2006 15:15 uur
    ha die Aniet!!!
    Fijn dat je nu echt op plaats van bestemming aangekomen bent.
    Hoeveel van de pakjes Glorixdoekjes had je ook al weer bij je??????
    Leuk om je eerste "ëchte ervaringen"te lezen. Je bent in een heel andere wereld terecht gekomen waar wij hier geen weet van hebben.Mafze in je nestje van de komende maanden. Trusten xx Ali

Wietske:

22 Jan 2006 19:25 uur
    Nou nou alleen de reis was al een hele ervaring zo te lezen!!
    Ik hoop dat je gauw aan alle (ook vieze!!) dingen went!!
    Ik ben erg blij dat je op je bestemming bent en ons in het verre Geallemuun zo op de hoogte houdt!!
    Dikke kus van mij en de girls!!

De Broeder:

23 Jan 2006 01:27 uur
    Anita,
    heel fijn te vernemen dat je goed bent aangekomen. Veel aan je gedacht, zeker gezien de huidige situatie in Kathmandu, maar mogelijk dat je daar niets van mee krijgt. In ieder geval ben je donderdag al weer vrij, er wordt dan gestaakt naar ik heb begrepen. Schat, succes met de WC en de douche, er is een schone taak voor je weggelegd. Bovendien waardeer je thuis dan des te meer.

xxx Paul

• 09 Juni 2006 - 10:02

Bernine:

22 Jan 2006 13:54 uur
    Haha, heb jij even geluk met je glorix doekjes!!Pas maar op als ze je die nie afstelen daar ;o)...
    Slaap lekker straks!!
    xxx

• 09 Juni 2006 - 10:02

Leonie:

22 Jan 2006 14:46 uur
    Jeetje wat een avontuur. Ik ben heel benieuwd wat je verder nog te wachten staat! Wat zul je straks weer moeten wennen in Nederland (een schoon toilet aaaahhh!!!) Maar voor het zover is geniet er toch maar van, het is een hele ervaring!

Kus Leonie

• 09 Juni 2006 - 10:03

Ilona:

22 Jan 2006 17:14 uur
    hé meis, wat een avontuur alweer! Echt gaaf hoor!Ik ben heel blij dat je nu gelukkig weer met beide benen op de grond staat . Aan die 'ranzigheid' zul je vast snel wennen...het heeft ook wel weer iets (ahum dit is bedoeld als pep-talk ) Meis geniet ervan! En ik ben heel benieuwd naar je volgende belevingen!
    Sweat dreams!
    Liefs en een kus...

• 09 Juni 2006 - 10:03

Martine:

23 Jan 2006 12:00 uur
    HeeJ Meiid ,, Wat een av0nturen alweer,, iin een paar dagen., zal vast well even wennen zijn dara.. Maar diie janjaap .. is de z00n van meneer kr0eze((Leraar van mijn sch00ll )) :P Gehhe Xxx