Weinig nieuws
Door: Anita
Blijf op de hoogte en volg Anita
06 April 2006 | Nepal, Pharping
Niet veel meegemaakt, vooral veel lessen gegeven en veel met de lama's opgetrokken. Iedere lama heeft wel iets; de een komt regelmatig langs, de ander lacht heel schattig als je langs loopt, weer een andere komt ons altijd bananen en appels brengen enz...
Ik ben de laatste tijd niet echt fit, nu heb ik weer last van mn oor en nog steeds hobbel ik geregelt naar de wc maar ja, tis niet anders. Nog 14 dagen en dan ga ik het gezonde leven weer in haha. Nou ja, gezond... ik heb erg behoefte aan een broodje kroket van de Buitenwacht en een lekkere gehaktbal van mn mama!
Ondertussen hebben we al onze uitjes en afscheidsfeestje gepland; de laatste dagen nog erg druk dus. Nog 1,5 en dan gaan de toneelstukken al gespeeld worden, spannend maar erg leuk. We zijn er erg druk mee.
Ik ben ook begonnen met scoebidoen haha. 1 Lama kan het zoooo goed en leert me van alles (wat ik vervolgens zo weer vergeet).
Gisteravond hebben we onze lama maaltijd uitgeprobeerd: macaroni. We willen dit als afscheidsmaaltijd voor de lama's maken; het is goedgekeurd, ze vonden het errug lekker.
Verder weinig nieuws, maak nog steeds veel kindjes blij met AL jullie spullen en prop mn koffer vol met AL mn souveniertjes haha.
Heel veel liefs, Anita
PS Jullie zien geen nieuwe foto's meer omdat ik dankzij deze computers een virus op mn schijfje heb. Sorry, jullie zullen dus moeten wachten tot in Nederland :-P
06 April 2006 - 12:41
Elles:
Hahahaha, het was leuk je gesproken te hebben :D Kort maar krachtig!!! Geniet nog van je laatste 2 weken. Heb je trouwens niet weer opnieuw weet ik hoeveel overgewicht door alle souveniers? :D Ook nog veel kookplezier en succes met de toneelstukken. Ik ga vnv trouwens ook intercultureel: naar een nieuwe film 'Memoirs of a geisha'. Lijkt me ook wel iets voor jou. Ik laat wel weten hoe ie was, dan kun je ook alvast beginnen met het plannen van je uitjes voor als je weer terug in NL bent :)
DAGDAG!!! -xxx- Elles -
06 April 2006 - 17:43
Tiny:
hey aniet Nog even volhouden probeer maar gezond te eten!!! En geniet nog even van Nepal want inderdaad het is zo voorbij. Als je tijd hebt en verbinding wil je mij dan even een mail sturen hans is namelijk als zijn mails kwijt. OOk jou adres Mannen!!! Zodat ik je prive kan mailen nou ik hoor het wel. Hier is verder alles goed Veel liefs Tiny -
07 April 2006 - 08:46
Elles:
Haaaai! Ben ik weer... De film was echt helemaal super! Dan weet je dat ff :D -xxx- -
09 April 2006 - 13:21
Van Reesjes:
Hee hallo, Nou het is wel spannend daar of niet? Op het journaal hier ziet het er wel zo uit in ieder gaval. nou de laatste 2 weekjes. yas telt al af!! Doe voorzichtig daar en geniet van de laatste dagen. Groeten van ons! -
09 April 2006 - 20:54
Wietske:
Hoi Anita,
Nou het grote aftellen is begonnen he?
Probeer er nog even van te genieten want voor je het weet zit je weer in het normale leven!!
Groeten van ons 3-en. -
10 April 2006 - 10:35
Willeke:
Hallo anita,
Jammer dat je geen foto's meer kunt plaatsen, maar die gaan we vast en zeker allemaal nog wel eens bekijken!! Geniet nog ff van de laatste paar daagies daar... Groetjes Willeke